top of page
_MG_5351.JPG

FÖR FÖRETAG

PARTNERSKAP I PROGRAMMET

LETAR DU EFTER ETT NYTT SÄTT ATT HITTA TALANGER? 

Som partner till ett av våra tre talangprogram Female Technical Engineer, Female Leader Engineer och Female Tech Engineer erbjuds du en unik möjlighet att attrahera och rekrytera kvinnliga och icke-binära ingenjörer noggrant utvalda för sin kompetens och sitt intresse.

STEG FÖR STEG

Nedan kan du läsa mer om de huvudsakliga aktiviteterna som ingår i programmet och din roll som partner. Den gemensamma nämnaren för alla aktiviteter är betoningen på att nätverka och utforska möjliga matchningar för din organisation bland deltagarna.

Under Inspirationsdagen möter du de 40 deltagarna för första gången och och lär känna dem genom din egen miniworkshop. Du kommer också att få chansen att utvärdera deras prestationer under en case-övning som ger dig en överblick av deltagarnas problemlösningsförmåga och förmåga att samarbeta med andra. 

_MG_5473.JPG
4.png
5.png

Nasdaq vill, genom partnerskapet med Female Tech Engineer bidra till att belysa fler karriärvägar för kvinnliga ingenjörer och bygga relationer med framtidens talanger, som vi är helt beroende av för att fortsatta vår innovationsresa

Nicklas Brändström
SVP Marketplace Technology

VÅRT ERBJUDANDE

Talangprogrammen är en del av CoGigs tjänster som People Partner. Vi gör vårt bästa för att sätta oss in i era behov och utmaningar för att kunna stödja er i att attrahera och rekrytera de bästa talangerna. Som partner i ett av våra talangprogram får du möjlighet att:

REKRYTERA DE BÄSTA TALANGERNA

Under programmet får du möjlighet att bygga ett nätverk av kvinnor och icke-binära personer inom ingenjörsstudier och presentera din organisation på ett unikt sätt. Detta ger dig en bra utgångspunkt för att attrahera och rekrytera talanger med potential att bli tekniska pionjärer i framtiden. 

SÄTT EN PERSONLIG TOUCH PÅ DITT EMPLOYER BRAND

Programmet marknadsförs både personligen, via sociala medier och nätverk på alla tekniska universitet i Sverige. Den största skillnaden mot andra initiativ för att skapa ett varumärke är att programmet betonar personliga relationer som gör det möjligt för dig att bygga ett underhållbart och långsiktigt nätverk. 

BIDRA I JÄMSTÄLLDHETSFRÅGAN

Du arbetar tillsammans med CoGig mot ökad jämställdhet. En stor del av dagens studenter, både män och kvinnor, sätter stort värde på företag som är engagerade i jämställdhetsfrågan. 

BYGGA EN

PIPELINE AV KANDIDATER

Som partner får du tillgång till alla studenter som sökt till programmet, förutom deltagarna. Detta ger dig en möjlighet att bygga en kandidatpipeline med mångfald och en mix av kompetenser för framtida rekrytering. 

Letar du efter mer seniora profiler att rekrytera eller vill du utöka ditt nätverk av kvinnliga och icke-binära ingenjörer för framtiden? Som din People Partner har CoGig flertalet beprövade och framgångsrika koncept för att hjälpa ert företag att attrahera, rekrytera och behålla talanger inom ledarskap, tech och andra tekniska specialistområden.

FEMALE LEADER ENGINEER OCH FEMALE TECHNICAL ENGINEER

Letar du efter framtida ledare eller ingenjörer som vill arbeta inom innovation? Ta en titt på våra två andra talangprogram - Female Leader Engineer och Female Technical Engineer.

bottom of page