top of page
female tech engineer - a talent program for women and non-binary student engineers

FEMALE TECH ENGINEER

PIONEER TECH TRANSFORMATION

ÄR DU DEN TEKNISKA PIONJÄREN VI SÖKER?

Female Tech Engineer möjliggör för kvinnor och icke-binära personer inom ingenjörsstudier att möta några av Sveriges största och mest inflytelserika företag i ett unikt talangprogram. Vårt uppdrag är att maximera din potential och ditt affärsnätverk samtidigt som vi bidrar till större jämställdhet inom branschen. 

ETT TALANGPROGRAM MED OÄNDLIGA MÖJLIGHETER

Female Tech Engineer är ett unikt talangprogram för studenter med intresse för tech, IT och digitalisering. Som en av de utvalda 40 deltagarna får du insikt i verksamheten och resan genom teknisk utveckling hos våra partnerföretag samt bygger din personliga verktygslåda för hur du navigerar din karriär och hittar ditt nästa steg efter din examen.

ANSÖKAN ÄR STÄNGD. CONNECTA MED OSS FÖR ATT FÅ INFORMATION OM NÄR ANSÖKAN ÖPPNAR FÖR 2025

TIDSLINJE FÖR FEMALE TECH ENGINEER 2024

ANSÖKAN ÖPPNAR
NOVEMBER

INTERVJU
MED COGIG

UNDER PROGRAMMET

DIGITALT
VÄLKOMSTMÖTE

JANUARI

PITCHDAG
FÖR FINALISTERNA

MARS

INSPIRATIONSDAG
JANUARI

FEMALE TECH ENGINEER GALA
MARS

PARTNERBESÖK
JANUARI -
 FEBRUARI

DIGITALT REFLEKTIONSMÖTE
MARS

Är du intresserad av att lära dig mer om de olika aktiviteterna i programmet?

VÅR PARTNERS

Female Tech Engineer samarbetar med några av de mest inflytelserika företagen i Sverige – tillsammans har vi stor påverkan på jämställdheten. Tillsammans gör vi stor påverkan på jämställdheten. Våra partners representerar olika områden inom svensk industri och arbetar aktivt för ökad mångfald och jämställdhet bland sina medarbetare.

 

Som partner till ett av våra tre talangprogram Female Technical Engineer, Female Leader Engineer och Female Tech Engineer erbjuds du en unik möjlighet att attrahera och rekrytera kvinnliga och icke-binära ingenjörsstudenter noggrant utvalda för sin kompetens och sitt intresse.

4.png
5.png
Det var en så underbar och motiverande upplevelse! Jag ser fram emot att komma in i arbetslivet och genom Female Tech Engineer har jag redan fått flera kontakter på spännande företag
Susan Kronberg
Årets Female Tech Engineer 2022
suss_kronberg.jpg

HUR ANSÖKER JAG?

HUR ANSÖKER JAG?

När ansökningsperioden börjar i november klickar du på knappen "Connecta här" för att komma direkt till vår ansökningsplattform Teamtailor. Ansökan är enkel – skicka in ditt CV, svara på två frågor om ditt intresse och din erfarenhet av teknisk problemlösning och klicka på ansök. Du får då via mejl en länk till ett logiktest och ett personlighetstest.

FEMALE ELADER ENGINEER OCH FEMALE TECHNICAL ENGINEER

Brinner du mer för tekniska aspekter eller ledarskapsaspekter? Ta en titt på våra två andra talangprogram - Female Technical Engineer och Female Leader Engineer.

bottom of page